Andreu Collado, actual regidor a l’Ajuntament, repetirà com a cap de llista del BLOC-Compromís per Museros en els comicis del mes de maig. L’acte de presentació del candidat va tindre lloc el divendres 11 en un sopar a què acudiren vora 40 persones i en què també participà el cap de llista per València de Compromís, Enric Morera.

Segons el candidat valencianista, «el BLOC, esta legislatura ha complit el que va prometre en passar a l’oposició, que treballaria en el control i la fiscalització de l’equip de govern PP-SIM que s’ha caracteritzat per la improvisació, la inacció i que deixa en estos quatre anys una pujada d’impostos mai vista al municipi. En eixe sentit hem sigut, de fet, l’única oposició real en el consistori davant la manifesta apatia i passivitat del PSOE estos quatre anys».

Com a propostes de futur, Collado destaca que «la pròxima legislatura, si els muserencs ens donen la seua confiança, afrontarem decididament la construcció de la Casa de la Música, i l’ampliació del centre escolar Blasco Ibáñez, però també ens ocuparem especialment de les xicotetes coses del dia a dia que són les que al final fan la vida més fàcil i millor a tots els veïns. Entre altres s’abordarà la rebaixa de l’IBI i facilitats per a fer-li front; l’agilització dels tots els tràmits municipals; l’establiment d’una borsa de treball pública, rotatòria i amb uns criteris d’accés objectius, i diverses propostes per a fer que Museros siga un poble sostenible des del punt de vista humà, mediambiental i econòmic».


Pel que fa a la resta de la candidatura, segons Víctor Xercavins, secretari local del BLOC «esperem acabar-la de configurar este mes de febrer i presentar als muserencs una llista renovada amb gent preparada, progressista i amb ganes de treballar pel seu poble».

En la premsa:

Levante-EMV (15/02/2011)