Ací vos deixem el discurs del nostre portaveu, Víctor Xercavins, en què explica la nostra posició en la votació de hui en la presa de possessió de l’Ajuntament.

regidors compromís

Estimats veïns, estimades veïnes;
Primer de tot, vull felicitar l’alcaldessa, Cristina Civera, i la resta de regidors i regidores de tots els grups polítics, expressió de la voluntat de la gent de Museros.

També vull fer un reconeixement especial a les persones que m’han precedit com a regidors del BLOC, anteriorment, i de Compromís. Sense el seu treball, hui nosaltres no estaríem ací. Gràcies, Vcent Costa, gràcies Andreu Collado; el vostre treball ha sigut imprescindible per a este poble. I també a tota la gent que m’ha acompanyat en esta aventura i que han fet que hàgem fet la millor campanya de la història.

Em vaig presentar com a candidat a l’alcaldia amb les ganes, la força i la il·lusió d’encapçalar un nou equip de govern que impulsara un canvi real en les maneres de fer i treballar a l’Ajuntament, que se centrara en les persones i en la millora de la qualitat de vida dels muserencs i muserenques.

826 persones van fer-nos costat i per molt poc, només 26 vots, no vaig ser el candidat més votat. Amb eixos resultats, i tenint en compte els de la resta de les forces al consistori, consideràvem que podíem optar legítimament, com a mínim, a compartir l’alcaldia, i, en última instància, vam proposar al partit socialista tres anys per a Cristina Civera i un per a mi mateix. No ho créiem ni desgavellat ni desproporcionat i era una manera que es fera visible el veredicte de les urnes. No obstant això, el PSOE muserenc no ho va entendre així i en cap cas va voler negociar este punt.

A pesar d’això, el nostre compromís amb el nostre poble i la nostra responsabilitat ens va fer apostar per fer possible un govern integrador, plural i de progrés que creiem que és el que la gent de Museros havia deixat també ben clar en les urnes el 24 de maig, no podíem fallar-vos i no ho hem fet. Defraudar-vos i no voler governar per no haver aconseguit l’alcaldia no era una opció.

Això sí, la nostra decisió va ser votar-nos a nosaltres mateixos en esta investidura per coherència, per respecte a tots els homes i totes les dones de Museros que van confiar en Compromís i que volien que, amb valentia, fóra el vostre alcalde.

Per acabar, no dubteu gens ni miqueta que la gent de Compromís, i especialment Paco, Laura i jo mateix, que gestionarem àrees de govern, treballarem amb totes les forces pel nostre poble, de tot cor i, sobretot, amb tot el cap.

Moltes gràcies!

equip govern