Víctor Xercavins, candidat a l’alcaldia de Compromís per Museros

Víctor Museros torna a somriure Compromís amb tu

CARTA OBERTA AL POBLE DE VÍCTOR XERCAVINS, CANDIDAT DE COMPROMÍS A L’ALCALDIA

Muserencs i muserenques,

Com ja deveu saber, perquè ja s’ha fet públic en diversos llocs, seré el cap de llista de Compromís a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

Primer de tot, vull agrair a Andreu Collado tota la dedicació i temps que ha oferit (sacrificant molt sovint altres aspectes de la seua vida) i tota l’energia que ha invertit per a treballar per una de les coses que més s’estima: el seu poble.

També vull agrair a la gent i amics de Compromís per Museros la confiança que han depositat en mi per a ser la cara visible d’un projecte que no és ni particular ni personalista. L’equip de Compromís treballa de forma coral i eixe mateix esperit és el que volem traslladar al govern de l’Ajuntament de Museros.

Em sent absolutament il·lusionat amb este nou repte que ara encarem. S’obri una nova etapa a Museros en què una altra manera de fer les coses demana pas per a superar inèrcies, desterrar males pràctiques i gestionar amb trellat. Una gestió que ha de ser transparent, participativa i en què les necessitats de les persones estiguen en el centre de les decisions de l’alcaldia, però de totes les persones, no només d’unes quantes seguint criteris aleatoris i subjectius, fet que dóna peu a l’arbitrarietat i als greuges comparatius.

Tinc l’enorme responsabilitat de representar l’opció de Compromís, que és com dir ser la veu del valencianisme d’esquerres i ecologista. El llistó que ha deixat Andreu Collado està ben alt, però el meu (el nostre) objectiu irrenunciable ha de ser continuar creixent i ser la força que els muserencs i les muserenques trien perquè els representen. Afronte el desafiament amb ganes i espenta, però sobretot amb la confiança que em dóna el fet de saber que tindré Andreu sempre al costat, per això li agraïsc que m’acompanye en la llista.

La resta de la candidatura l’anirem presentant pròximament i combinarà experiència i joventut; dones i homes de Museros amb arrels profundes en el poble i altres que hi han sembrat la llavor fa menys temps; gent a la qual ens uneix la vocació de servei públic, les ganes de treballar pels nostres conveïns i conveïnes i l’anhel de fer de Museros el millor lloc possible on viure i créixer com a persones.

Ara toca oferir-vos les nostres propostes, elaborades també amb la participació de molts de vosaltres; transmetre-vos les nostres ganes de canviar el present per a guanyar el futur per a les persones sense deixar a ningú arrere; i guanyar-nos la vostra confiança i fer-vos protagonistes del canvi. Perquè en Compromís no volem el vostre vot passiu, volem que participeu activament en la construcció diària del nostre poble; no pretenem que ens doneu el poder de decidir sense més, el que de veritat volem és codecidir amb vosaltres, mancomunar esforços, establir àmbits de participació col·lectiva. Perquè tenim la convicció que un millor Museros és possible, però únicament si el fem entre totes i tots.

Gràcies pel vostre temps!

Víctor Xercavins

Arxivat en: Municipals 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *