BLOC-Compromís ha obtingut 581 vots, el 17,53 % i dos regidors (+1). Això suposa pujar un 40% en vot (+166) i en percentatge (+3,79) respecte al 2007.

Comprendreu que cal deixar passar uns dies, que tot s’asserene de nou i des d’una necessària distància valorem com cal els resultats generals en el poble. Els pròxims dies penjarem ací la nostra valoració, i també ho farem en Facebook. De moment, l’única cosa que volem és felicitar a totes les muserenques i tots els muserencs per la seua participació en les eleccions i especialment volem agrair la confiança que han depositat en nosaltres 581veïns i veïnes. També volem recordar-nos de les persones que han col·laborat en la nostra campanya i públicament ens han donat donat suport i també d’aquelles que pel carrer o a través d’Internet ens han animat i ens han espentat a treballar pel nostre poble. Totes i tots vosaltres sou una miqueta responsables que BLOC-Compromís per Museros haja tingut els seus millors resultats històrics i que haja sigut l’única força muserenca que ha pujat en vots absoluts, regidors i percentatge.

Ara, l’única cosa que podem assegurar-vos és que tota eixa força la posarem a treballar, des del lloc que ens corresponga, per millorar el nostre poble i convertir-lo en un lloc del qual sentir-se cada dia més orgullosos.