El dissabte 2 d’abril, centenars de valencianes i valencians compromesos ens vàrem reunir a València en la presentació de candidats de Coalició Compromís. El nostre cap de llista i candidat a l’alcaldia, Andreu Collado, va participar en l’acte.
Andreu Collado, amb Mònica Oltra, Enric Morera, J. M. Pañella i Mireia Mollà

La il·lusió, les ganes de treballar i l’espenta col·lectiva varen ser la nota predominant en els parlaments dels candidats que hi varen intervindre, entre els quals destaquem Joan Ribó (alcaldable per València), Mireia Mollà (cap de llista d’Alacant), Josep M. Pañella (cap de llista per Castelló) i Mònica Oltra i Enric Morera (capçaleres de Coalició Compromís per València).
Un aspecte de la sala on es féu l’acte

Som l’opció de la gent valencianista, de l’esquerra moderna i transformadora i l’ecologisme. Representem la cara neta de la política, l’alternativa a les polítiques depredadores de l’estat del benestar i del territori i som gent de confiança i honesta, gent que treballarà per fer possible la felicitat de cada dia, la que farà funcionar les coses menudes i quotidianes que conformen la vida de totes i tots.

Ens rebel·lem contra les deficiències en la sanitat, ens indignen les retallades en l’educació pública, ens esmussen els dèficits en els serveis socials, ens entristim per com es malgasten els diners públics en muntatges que només beneficien uns pocs (sobretot els amiguitos del alma) i ens revoltem contra aquells que, des del poder, ataquen la societat civil i la participació ciutadana.


Volem ser la veu dels qui se senten lluny de la dreta rància i caciquil del PP, però tampoc se senten representats per la falsa socialdemocràcia del PSOE que fa el cul gros a les polítiques neoliberals i aplica les seues receptes amb desvergonyiment. Rebutgem el bipartidisme empobridor que amaga la pluralitat ideològica de la nostra societat.


«Tota la política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres», sentenciava Joan Fuster, per això la gent de Coalició Compromís en fem. Volem un país plural, un país de tots, un país digne i que no haja d’avergonyir-se dels seus dirigents. Per això ens oferim a tots vosaltres. Si compartiu mínimament tot això, teniu una alternativa, teniu COMPROMÍS!
Si voleu veure el vídeo de la intervenció d’Enric Morera en l’acte, punxeu ací!