Este diumenge, i a pesar de les males previsions de l’oratge que al final no es van confirmar, vam poder fer el 2n Passeig en Bici pel Terme de Museros.

Imatge del Mas del Doctor amb Museros al fons.

A la convocatòria es van afegir més de setanta persones (grans i menudes) i tots junts vam passar un matí de tardor ben agradable passejant pel terme i esmorzant en una esplanada de les instal·lacions que ANECOOP té al Mas del Doctor. Volem agrair a esta institució que ens permetera fer la visita i especialment volem agrair les atencions i les explicacions que José Miguel Martínez ens va procurar. Cal remarcar també que no patírem cap contratemps (volem donar les gràcies des d’ací també a la col·laboració de la Policia Local).

Foto de grup al Mas del Doctor.

Davant la bona resposta que esta segona convocatòria ha continuat tenint entre els nostres conveïns, la nostra intenció és que es consolide l’experiència en el calendari d’actes muserencs i periòdicament seguir descobrint camins i llocs del terme d’una manera divertida i familiar.

Un parell de moments de les explicacions que ens van fer.


Estem ben contents que gent diversa se sumara a la nostra proposta i desitgem que a cada edició se’n sume molta més. El passeig només pretén facilitar que gent amb ganes de passar-ho bé i que té interés a conéixer el nostre terme i la seua història es reunisca.

Nosaltres, amb la vostra presència i participació, ens sentim més que pagats i esperem sincerament que la iniciativa haja complit de nou les expectatives de tots els amics i amigues que ens vàreu acompanyar.

Imatge de la mostra de raïm que ANECOOP ens va oferir amablement.
Òbviament, la varietat Almeria2 va triomfar.

Si voleu vore l’àlbum complet del passeig, punxeu ací.

En la premsa…
La Gaceta de l’Horta Nord (setmanari comarcal)