Després d’haver deixat passar uns dies, hem decidit esperar al pròxim ple ordinari (que es farà possiblement la setmana que ve) per a poder preguntar tots els nostres dubtes a l’alcaldia i tindre més elements per a poder jutjar la iniciativa del govern municipal. Una iniciativa que si bé entenem que era necessari abordar, tenim discrepàncies en com s’ha plantejat (sense el pressupost 2009 aprovat i deixant completament de banda qualsevol col·laboració amb l’oposició, sobretot tenint en compte que el pla i el crèdit s’allarguen fins el 2015). De moment, no hem pogut resistir la temptació de penjar ací la impagable portada i l’article que va oferir La Gaceta en l’edició de divendres (per cert, si el Ple va ser dijous a la nit deu voler dir que ja havien filtrat la notícia abans perquè poguera eixir el divendres…).

La portada en qüestió va ser esta:

Però se’ls degué oblidar ampliar el titular, que hauria d’haver sigut este…


Després, en l’article, entre altres coses descobrim que realment als muserencs no ens apujaran els impostos sinó que tindrem, agarreu-vos fort a la cadira, «correcciones en el sistema recaptatorio». Nyas, coca! I la gent, a més, contentíssima! (Feu clic damunt de la imatge si voleu llegir la notícia)


Molt de cas no pareix que José María Aznar faça del seu líder, Mariano Rajoy, que no para de dir que cal abaixar impostos i no ofegar les famílies… I no ho diem per dir, eh!, podeu punxar ací o ací, per exemple, per a comprovar que el nostre Aznar fa el contrari del que Rajoy predica. Ai, ai, ai…

Continuarem informant!