Ara fa un any el BLOC de Museros va llançar la seua pàgina web com a instrument de comunicació amb els seus conciutadans i conciutadanes. La vàrem crear amb l’objectiu de convertir-la en el lloc on expressar les nostres idees, iniciatives, crítiques i opinions però també com un lloc on es poguera consultar els INFOBLOC publicats en paper o un lloc on hi hagura enllaços amb altres que considerem d’interés.

En un any, hem tingut més de 1.800 visitants; hem penjat 40 entrades —que donen una mitjana de més de 3 cada mes— i hi ha hagut una trentena de comentaris a les entrades —menys del que ens hauria agradat, perquè el que busquem és la vostra opinió, siga quina siga—.

Estem raonablement satisfets, però en volem més. Volem que siga un espai de doble direcció, no solament un lloc estàtic on els que ens visiteu us limiteu a llegir el que hi pengem. Per això ja estem treballant per oferir-vos una web renovada, amb més recursos i més interactiva. Però això serà ja durant el 2009.

Només volem agrair-vos l’atenció que ens concediu i volem animar-vos a ajudar-nos a difondre la nostra pàgina perquè cada dia siga més coneguda i visitada per tots els muserencs i muserenques, tinguen la simpatia política que tinguen.

DE NOU, GRÀCIES A TOTES I A TOTS!