Este diumenge, al remat, sí que va fer molt bon oratge i ens va deixar fer la passejada en bici. A la convocatòria es van afegir una setantena de persones

(grans i menudes) i tots junts vam passar un matí de tardor ben agradable passejant pel terme i esmorzant a la caseta de Pepico (volem agrair les facilitats i les atencions que Josep M. Verdú ens va procurar). I també cal remarcar que no patírem cap contratemps remarcable (volem donar les gràcies des d’ací a la col·laboració de la Policia Local).
Foto de grup davant la caseta de Pepico

Davant la bona resposta i la gran acollida que ha tingut entre la gent, és la nostra intenció repetir l’experiència periòdicament per anar descobrint camins i llocs del terme d’una manera divertida i familiar.

Estem ben contents que gent diversa se sumara a la nostra proposta i desitgem que a les pròximes convocatòries se’n sume molta més. La passejada pretén ser un punt de trobada de gent amb ganes de passar-ho bé i que té interés a conéixer el nostre terme i la seua història.

Mirant mapes…

Nosaltres, amb la vostra presència, ens sentim més que pagats i esperem sincerament que la iniciativa haja complit les expectatives de tots els amics i amigues que ens van acompanyar.

A la porta de la caseta de Pepico

Si voleu mirar diverses fotos que vam fer de la passejada, podeu visitar l’àbum que hem penjat en Internet, només heu de fer clic damunt l’enllaç de més avall.

http://www.flickr.com/photos/22192916@N06/sets/72157608809093850/

Si teniu interés a saber el recorregut que vam fer, podeu punxar en el següent enllaç:

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=74906

La passejada, en la premsa

Diari digital Hortanoticias.com

Levante-EMV (12/11/08)


La Gaceta de l’Horta Nord