El 24 de setembre vam penjar ací la denúncia de la situació del trànsit, la mobilitat i l’aparcament en molts punts del poble.
Concretament, un dels punts que vam assenyalar era el carrer de Sant Vicent.


El carrer de Sant Vicent, abans i després de la intervenció que sempre havia defés el BLOC

Tard i espentes, però van reacccionant! Ara, hem de congratular-nos que per fi s’hagen posat mans a l’obra i que hagen intervingut en eixe carrer per a impossibilitar, de veres, l’aparcament de vehicles. El dijous 16 d’octubre uns operaris van col·locar papereres i pilons en quasi tota la vora del carrer (de fet, en un lloc on falta posar-ne, hi havia un cotxe). Està més que comprovat que l’única manera que no s’aparque en un carrer, plaça o avinguda és que no es puga i ara, al carrer de Sant Vicent, serà més difícil.

Per la nostra part, no ens queda més que felicitar els responsables —més tard del que hauríem volgut, això sí— i continuar oferint-los punts negres (si visiten el nostre article del 24 de juliol, en trobaran uns quants) en què cal actuar i que, segons sembla, si no es denuncien públicament en els mitjans i en la nostra web (com en el cas del clot del carrer de les Barraques o la rampeta inacabada al carrer dels Trulls), no hi ha manera que s’arreglen.


El cantó del carrer de les Barraques amb l’av. País Valencià, abans amb el clot i, després, suavitzat i correctament pintat

El remat amb rampeta del carrer dels Trulls, abans i després de la nostra reclamació

Ja posats, llancem una pregunta: afrontaran el problema del trànsit a l’av. de la Creu, el tancament de solars —començant pels municipals—, la reposició de mobiliari urbà?

Un dels solars de l’Ajuntament, situat darrere de l’ermita, que a pesar de les ja conegudes bones paraules del responsable de l’Ajuntament, encara està per tancar
(i van un fum de mesos…)