El BLOC lamenta la passivitat de l’Ajuntament
davant el problema del trànsit

El BLOC de Museros lamenta la passivitat de l’Ajuntament i més concretament del responsable de l’àrea d’Interior i Policia Local, l’alcalde José María Aznar, davant els problemes de trànsit, mobilitat i aparcament que de manera contínua es pateix als carrers del municipi i que afecta greument la qualitat de vida de tots els muserencs.

Ja són clàssics els problemes a l’av. de la Creu, l’artèria comercial del poble. En esta avinguda molt sovint la conducció és una mostra d’habilitat per a esquivar els obstacles que representen altres vehicles. També són ja una constant les dificultats per a la mobilitat de transeünts, carrets de bebés i persones amb mobilitat reduïda en moltes zones del poble, especialment al carrer Major, la plaça del Poeta Llorente i de la Llibertat o al carrer de Sant Vicent (on se suposa que no es pot aparcar de cap manera) per culpa de la mala regulació de les zones habilitades per a l’aparcament i la inacció de la Policia Local davant els vehicles mal estacionats propiciada per l’actitud dels responsables polítics.

Andreu Collado, regidor del BLOC, afirma que «estem convençuts que gran part del problema prové de la inhibició del govern municipal i de la falta d’interés per resoldre esta situació eternitzada. Caldria una aplicació enèrgica d’un pla específic que pose les bases de la solució a una qüestió que no pot ajornar-se més temps i que quan la plantegem als actuals responsables no fan altra cosa que llançar balons fora o fer alguna de les declaracions de bones intencions a què tant ens tenen acostumats».

La qüestió, en la premsa

Diari digital Hortanoticias.com
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=240926

Diari comarcal La Gaceta