Ni taules, ni cadires, ni cacaus, ni tramussos…

El diumenge 10, segons el programa de festes (sí, tard i malament, com sempre, però l’han repartit), hi havia sopar popular a la placeta del Castell perquè hi anaren tots els veïns que volgueren. La prova, si no ho creieu, la teniu ací:

La cosa és que quan la gent començà a arribar a la placeta, allà no hi havia ni una miserable taula ni, tampoc, cap trista cadira.

A poc a poc, ja hi havia un bon grup de muserencs i muserenques que no sabien si s’havien equivocat, si no era el dia, el lloc o què passava. Però no, no s’havien equivocat. Sembla que ningú, a l’Ajuntament, i el primer el regidor responsable de Festes i Festejos, havia previst o havia recordat que calia portar taules i la placeta. Al remat, després que es feren unes telefonades i al cap d’uns moments d’incredulitat, indignació i amb la gent ja amb el fumet pujant-li al nas, va aparéixer el camionet de l’Ajuntament amb unes quantes taules i cadires. La gent va respirar i va assentar-se a sopar. Això sí, dels cacaus i dels tramussos, ni rastre. Ara que la gent, vist com anava la cosa d’organitzada, ni els van reclamar, total per a què?


Encara sort que després sí que es va respectar el programa de festes i la gent va poder passar-ho bé amb els monòlegs del grup de Rafelbunyol Olla Xunta.

Esperem que l’any que ve siguen capaços de complir la programació que ells mateixos dissenyen, i que qui en tinga la responsabilitat s’apegue un paperet groguet a la nevera, es pose una nota recordatòria en el mòbil i que s’ho apunte amb boli a la palma de la mà i amb una miqueta de sort fa que porten taules i cadires (i alguns cacaus i tramussos també, ja posats) en temps i forma on toque.

Au, cacau!

Arxivat en: ajuntament, cacaus, cadires, festes, taules, tramussos

Comentaris

 1. Anonymous diu:

  Je, je, darrere d’una empastrada una altra …. si és que el refrany ja ho diu … quie amb xiquets es gita, pixat s`alça ….

  FDO. PASCUAL

 2. Jordi diu:

  L’explicació és simple, els diners dels cacaus i tramussos (estan molt cars) se’ls han gastat en comprar bous, 8 bous, no 4 com posa al llibret de festes.

 3. Anonymous diu:

  Jordi, lo de 4 bous es un altra “errata” del llibret de festes … jo se de bona tinta que el bous estaben de rebaixes “2 x 1” i per aixo son 8 al preu de 4

  Fdo. Pascual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *