Tots els muserencs i muserenques estem d’enhorabona!
Només han calgut més de 300 dies, més de 10 mesos, diverses denúncies públiques i publicades (nosaltres ho penjàrem ací l’11 de gener per primera vegada) i uns quants plens insistint en la mateixa pregunta: «quan s’arreglarà el bunyol del carrer de les Barraques?».

Finalment, el clot-gual del carrer de les Barraques en la cantonada amb l’avinguda del País Valencià, s’ha arreglat. La veritat, tant costava fer-ho bé des de primera hora? Calia fer algun projecte visat pel Col·legi d’Arquitectes per arreglar un clot reconvertit a gual destrossacotxes? Els conductors han d’anar amb precaució i fer un stop com toca en eixe punt, però era necessari desfer-los els baixos? Ara, pel que sembla, s’ha vist que no.
Desídia?, falta d’eficiència?, o, el que és pitjor, falta d’autoritat per a fer que qui ho havia d’arreglar ho arreglara? Siga el que siga, això no pot ser.
De tota manera, felicitem l’Ajuntament perquè, val més tard que mai, ja està millor eixe punt. S’
ha suavitzat la caiguda i s’ha respectat l’albelló d’arreplegada de pluja.
Mireu com va quedar la cosa:

Esperem que com a model a seguir a partir d’ara, pocs dies després s’hi havia repintat el pas de zebra, i tot solucionat!

El resultat final és este:
Per la part que ens toca, el BLOC continuarà controlant l’acció del govern municipal i seguirem denunciant amb esperit constructiu aquells temes, com el de les obres públiques, que ens parega que cal afrontar per millorar la qualitat de vida dels muserencs i muserenques.

I com que en este cas sembla que, al remat, ens han fet cas (com ja van fer en els clots del carrer de Sant Roc), els deixem ací algunes fotos més de detalls que caldria reposar o arreglar (alguns dels quals ja denunciàrem públicament en l’últim Infobloc de febrer i, evidentment, continuen igual).

Banquet de pedra esmorrellat a la plaça de la Llibertat. (O deu ser una mostra d’art muserenc desconstruït i la resta de mortals no ho sabem apreciar?)

Base de paperera, sense paperera, a la plaça del Castell. Al costat mateix de l’Ajuntament! (Deu ser que no la tenen prop per a saber que està així.)

Una altra paperera fantasma a l’avinguda d’Alexandre VI. (Al fons s’observa que la caixa de la llum també continua tombada des de febrer.)

Tapadora del clavegueram a l’av. de Blasco Ibáñez en direcció al túnel de Corts Valencianes. Està 4 o 5 cm per davall del nivell del paviment i, com es veu, es troba immediatament després d’un cavalló. Ideal del tot, primer pugem i després ens afonem! (Això de deixar les tapadores afonades i no enrasades cada vegada que s’asfalta un carrer o una via s’està convertint en un costum!)

Al final del carrer de l’Hort de Xufa, al carrer dels Trulls, s’ha fet una remodelació, s’ha pavimentat i s’ha alçat una vorera. Per a fer-la accessible, s’ha fet una rampeta per a salvar el desnivell. Bé, no sabem si és que s’acabà la pasta, les ganes, els diners o és que es féu hora d’esmorzar i ja no tornaren, però el ben cert és que fa més de dos mesos que hi ha 3 metres que s’han quedat per acabar i així estan, amb la graveta solta i per rematar.


I pel que fa al trànsit, una altra. Primer, van posar els ferros per a col·locar unes plaques: els ferros han estat dos mesos sense res i la gent continuava girant a la dreta, fins que fa poques setmanes, per fi, col·locaren les plaques de prohibició. Però de prohibició total, ja que la plaqueta per autoritzar els veïns a passar i accedir als garatges, perquè el carrer del Mestre Climent és prohibit des de l’Ajuntament de cara amunt. Ara, el que fan és entrar per Francesc Roig, on hi ha uns ferros esperant també una placa de prohibit, però mentre no arriba… és un carrer per a vianants obert al trànsit! L’última entrega de Bunyols Museros Productions!!!