Pengem ací la nota de premsa que el BLOC de Museros ha fet arribar a diversos mitjans perquè la pogueu llegir íntegrament. Els mitjans que se n’han fet ressò han sigut La Gaceta (setmanari gratuït de l’Horta Nord), Hortanoticias.com, Las Provincias i Levante-EMV (el seu article del 24 de maig el podeu llegir ací baix fent clic sobre la imatge). Al final, podeu trobar els enllaços a les notícies que s’han publicat o que s’han penjat en Internet. Podeu deixar les vostres opinions fent clic sobre l’opció «comentaris» al final de la entrada.

El BLOC de Museros denuncia la paralització de les obres dels vestidors del poliesportiu

El BLOC de Museros denuncia el ja escandalós endarreriment en les obres per a construir uns nous vestidors al poliesportiu municipal. Aquestes obres, licitades i començades l’any 2006 i que tenien un termini d’execució previst de dos mesos i mig, en aquests moments es troben inacabades i, el que és pitjor, paralitzades.
Això ha causat trastorns per als usuaris habituals de les instal·lacions esportives, especialment, a l’escola de futbol. Durant tot l’any, la gent, tant del poble com els equips visitants, han hagut de canviar-se en casetes-contenidor provisionals, que després de dos anys formen ja part consolidada del paisatge del poliesportiu, i el fet de dutxar-se s’ha convertit en una aventura. Tot això, sense tindre en compte la mala imatge d’eternització i ineficàcia que el municipi i l’Ajuntament han oferit i continuen oferint als contribuents muserencs i a les persones d’altres pobles que s’acosten a les nostres instal·lacions.
Segons Andreu Collado, regidor del BLOC, «la gent comença a estar cansada i indignada perquè no veu el final d’aquestes obres. Nosaltres reclamem dels responsables del govern municipal que afronten decididament la finalització de l’obra i que ja no toregen la gent amb romanços».
En aquest sentit, el regidor d’Esports va afirmar en un ple al mes de febrer que les obres estarien acabades «durant el mes de març», un mes i mig després, continuen igual.
El BLOC de Museros espera que es reprenguen les obres immediatament i que els vestidors es puguen utilitzar al mes de setembre, quan s’inicia la temporada esportiva, ja que aquesta situació d’inacció s’ha perpetuat d’una manera inconcebible i inexcusable.


Las Provincias
Hortanoticias.com