Els muserencs podem estar contents. Els últims dies hi ha hagut un parell de bones notícies en el món esportiu.

L’At. Museros ha acabat la lliga confirmant el seu ascens a regional preferent (que havia certificat la jornada anterior) per primera vegada en la història del club. La llàstima ha sigut que no ha pogut fer-ho com a campió de grup en perdre 1-2 contra el Vilavella en el transcendental partit de diumenge en què es jugava la primera plaça justament contra els de la Plana Baixa. Desitgem que la pròxima campanya l’equip faça un bon paper i es consolide en la categoria.

Per la seua part, també volem felicitar el pilotaire muserenc Adrián II, que juntament amb el cubanovalencià Lemay (de Quart de Poblet), van quedar subcampions en el primer trofeu Obert de Comunitats que enfrontava diverses comunitats autònomes en la modalitat de frontó.
En la final, disputada al frontó del poliesportiu de Natzaret, la parella valenciana no va poder superar la de Castella i Lleó, formada per Almandoz i Garrido V, i van perdre per 32 a 20.

Per tant, felicitats i ànims per a encarar nous reptes en el futur tant a l’At. Museros com a Adrián!

Les fotos d’Adrián i de la final s’han extret de la pàgina de ValNet i de la Federació de Pilota Valenciana, respectivament