En el BLOC volem contribuir a la difusió de les ajudes europees als productors de cítrics per això els oferim esta informació:

Es tracta d’ajudes directes als propietaris de camps de tarongers els quals, sumats, arriben a 1.000 m2 (al voltant d’1,2 fanecades forals valencianes).

S’ha de tindre en compte que és possible agrupar parcel·les amb la de propietaris veïns per a demanar les ajudes si no s’arriba al mínim exigit.

Termini de presentació de documents: fins el 30 d’abril

Els ajuts són de la Unió Europea i es cobraran des del 2010 fins al 2013. (Qui no els haja demanat ara, ja no els podrà demanar més avant.)

La quantitat de les ajudes no se sap ja que es tracta d’un Pagament Únic, o siga que hi ha uns diners per a repartir entre els propietaris que ho hagen demanat. Com més n’hi haja, a menys tocaran.

Documents que cal presentar:

1. Fotocòpia del DNI

2. Llista de les parcel·les (es pot arreplegar el certificat a l’ajuntament o presentar els rebuts de la contribució, ja que allà figura el polígon, el número i el municipi)

3. Número de compte on s’han d’ingressar els ajuts.

Tot açò s’ha de presentar en una oficina de la Conselleria d’Agricultura. N’hi ha una a Massamagrell, al carrer de Joan XXIII, 2 (tel.: 96 144 06 27)

Més informació o dubtes, en el telèfon permanent destinat a estes ajudes 900 532 000. En horari d’oficina.