Tal com vam prometre, ahir dia 1 d’abril vam anar al poliesportiu a fotografiar l’estat de les faraòniques obres dels vestidors.

Al remat, de nou, les previsions fetes públiques en el ple de gener pel regidor d’Esports perquè estes obres s’acabaren no s’han complit. Les obres d’esta inversió en infraestructura esportiva s’han eternitzat i tristament, però amb tota probabilitat, tampoc estaran acabades per a l’estiu (i ja veurem si per a l’inici del nou curs esportiu al setembre!).

En el BLOC lamentem profundament no poder felicitar el regidor, com vam avançar que faríem, perquè és el que pel bé del poble ens hauria agradat fer, de tot cor.

Nosaltres, davant d’esta situació, farem l’única cosa que podem fer: interessar-nos pel tema, preguntar què passa amb les obres i instar el govern municipal que faça ja d’una vegada tot el que calga per tancar este assumpte. I també, òbviament, penjarem ací qualsevol novetat perquè la gent estiga informada.

Ara, per entretindre’ns —i perquè hi ha coses que val més agafar-se-les amb humor i paciència—, vos proposem el joc de les diferències. Compareu les fotos (la primera de l’11 de febrer i la segona de l’1 d’abril) i jugueu a trobar les diferències (ja vos avancem que en el que és obra nova no cal que en busque massa!). No baixeu molt la pantalla i tapeu la foto que hi ha davall de les altres dos, perquè conté la solució. Que vos distraga el passatemps!

SOLUCIONARI