Megafonia partidista

El dissabte dia 8, jornada de reflexió, molts pares i mares dels xiquets que juguen al futbol i diversos aficionats estaven al camp de futbol de Museros passant agradablements el matí. Cap allà al migdia va passar una cosa que va deixar atònits més d’un i més d’una i que va indignar uns quants més. Abans de relatar el fet, volem deixar clar que l’entitat At. Museros no té cap responsabilitat ni se li pot retraure res, al contrari.

Bé, la qüestió és que de colp, sense més ni més, va començar a sonar per la megafonia del camp de futbol una musiqueta. L’himne de l’At. Museros? Un pasdoble faller, per això que s’acosten les festes? L’himne de la Champions League per a ambientar el personal? No, res d’això. Durant més de 30 segons va sonar la sintonia oficial del PP! Un responsable de l’At. Museros (amb bon criteri) va anar a la caseta de megafonia i féu que la persona que l’havia fet sonar (per a més inri, actual regidor del PP), l’apagara. Segurament, este membre del PP ho va fer com una broma, però és que qualsevol persona amb dos dits de coneixement sap que hi ha coses amb què segons com, on i, sobretot, quan, és millor no jugar. Conscientment o no, va fer un mal ús partidista d’unes instal·lacions que són de tots els que estimen i col·laboren amb l’At. Museros i en un recinte de titularitat municipal, és a dir: de tots els muserencs i muserenques. Deixant de banda que hi havia persones d’altres pobles que no sabem què degueren pensar.

Com hem dit més amunt, hi ha coses que la més elemental norma d’higiene democràtica recomana no fer. Esperem que fets com este no es tornen a repetir i que la persona que ho va fer reflexione i aprenga de l’error.
Arxivat en: At. Museros, Megafonia, PP

Comentaris

 1. Carlos diu:

  No hi ha dret!!!

  Aquest regidor, càrrec públic del PP, ha utilitzat amb fins partidistes unes instal.lacions municipals i, a més a més, fent propaganda del seu partit el dia de reflexió.
  Com es pot elevar això a l’alcalde?

 2. Anonymous diu:

  Pido disculpas a todas aquellas personas que se sintieron “ofendidas” al poner, la SINTONIA OFICIAL DEL PARTIDO POPULAR, en la megafonia de nuestras instalaciones deportivas.
  Asi mismo hago ´hincapie que en ningun momento fué usado con motivos partidistas ni con la intención de hacer propaganda electorals (esto va por CARLES).

  Atentamente, (EL REGIDOR DEL PP, J. Costa.)

 3. Anonymous diu:

  Jesus, si vols també pots escriure en valència, perquè supose que no et van a tirar del partir per això.

  Pasqual Martinez.

 4. Anonymous diu:

  I el regidor responsable de l’Esport, el senyor Simon, ¿sap assò? No diu res? Creu que no es importànt o toca tapar als del PP, passe lo que passe?

  Manolo

 5. Anonymous diu:

  Jo crec que el senyor “Simón” no llig la nostra pagina WEB

  Pascual

 6. Anonymous diu:

  Demane disculpes a totes aquelles persones que es varen molestar al escoltar la Sintonia Oficial del Partit Popular, a la megafonia de les nostres instalacions esportives.
  Vuic resaltar, que en cap moment, es va utilitzar amb fins partidistes ni amb l’intenció de fer propaganda electoral.

  El Regidor del PP, J. Costa

 7. Anonymous diu:

  ¡Menudas excusas! Eso es como aquel que pone la zancadilla a otro y el que se pega el porrazo se rompe un brazo y tiene que estar de baja y jodido. Encima tiene que oír del gracioso que ha sido sin querer. Pues lo más fácil es no poner la zancadila y tener dos dedos de frente.
  (Disculpen por escribir en castellano, pero no sé bien el valenciano)

  Alberto (un nuevo ‘muserenc’)

 8. Alberto, no t’has de disculpar de res. Ací tots són benvinguts, siguen o no simpatitzants del BLOC o escriguen en la llengua que escriguen.
  El que ens importa és que la gent participe i que este lloc siga dinàmic i punt de trobada d’opinions i discussions sobre temes muserencs.
  Aprofitem també per a dir que els comentaris estan subjectes a moderació prèvia i que per això no es publiquen immediatament. Això no respon a cap censura prèvia (els missatges es publicaran íntegrament i tal com els haja enviat cadascú), sinó al fet que no admetrem mai l’insult ni la falta de respecte flagrant cap a ningú en este lloc web. Llevat d’això, tots poden expressar-se lliurement i comentar tot allò que creguen convenient.

  Atentament,
  BLOC de Museros

 9. Anonymous diu:

  Si lo se no les voto:

  Vivo en Museros desde hace poco tiempo y las pasadas elecciones municipales pregunté … ¿Quién esté ostentando la Alcaldéa? y me respondieron, el PP, por lo que deduje que lo estaba haciendo bien y por lo tanto les votes.

  Ahora me arrepiento ya que solo pensar que esa persona a sido elegida gracias a mi voto me avergüenzo públicamente y si pudiera volver el tiempo atrás de seguro que no tenian mi voto.

  José R.

 10. José R.

  Primer de tot, benvingut al nostre poble. Pel que fa a la teua opció de vot simplement per preguntar qui manava, et recomane que òbrigues els ‘Infobloc’ que tens en esta mateixa pàgina (si tens temps i paciència, et recomanem que ho faces per ordre cronològic) i així et podràs fer una idea de la situació política municipal. Si tens alguna qüestió que vulgues aclarir, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

  Atentament,

  BLOC de Museros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *