Quina cara posarien tots els líders dels partits consolidats, dels partits de l’stablishment, si BLOC-Iniciativa-Verds trencàrem les previsions i, a pesar del buit informatiu, a pesar de totes les traves i atacs, férem diputada Isaura Navarro?

Ací en teniu unes quantes:

Esteban González Pons, una mirada perduda de trista preocupació.

Pons, eixe home sense vergonya (que cria ronya), seductor de càmeres i tan atrevit que s’ha dedicat a demanar per al PP el vot fins i tot dels simpatitzants del BLOC, perquè ell és el més valencià!

M. Teresa Fernández de la Vega, la vice, tan valenciana ella. Abans de ser cap de llista dels socialistes ¿valencians? va ser diputada el 1996 per Jaén (Ribera Alta), el 2000 ho va ser per Segòvia (Plana Baixa) i, finalment, el 2004 es presentà per Madrid (Marina Baixa). Després d’acabar de doblegar el paracaigudes i saber que Isaura Navarro era diputada, féu estes carasses, primer de sorpresa i, després, de desconcert:

I Glòria Marcos? Entrà en un estat de catalèpsia del qual no ha pogut refer-se encara!Requiescat in pacem

I mentrestant, Gaspar Llamazares, mirant-se-la i pensant «en quin moment la vaig cagar exactament?».

Per anar acabant primer, el gran líder de l’Espanya monolítica i uniforme, que no entén ni amb el cap ni amb el cor, que hi ha una riquesa, una pluralitat i una diversitat que menyspreen i ofenen.

Amb vosaltres, espantat «porque Valencia se nos va de las manos», Mariano Rajoy!

I finalment, el preZi, fent una carassa que ni Mr. Bean pot millorar, en saber que part del vot progressista (que pensaven que tenien controlat i segrestat, se n’havia anat de mare).

Recordeu: el diumenge dia 9, voteu amb el cap i amb el cor, voteu amb totes les vostres forces a qui representarà de veritat el valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme a Madrid, voteu BLOC-Iniciativa-Verds perquè UNITS SOM MÉS.