Que s’acaben les obres dels vestidors?

Que repiquen les campanes! Ja tenim data per a la finalització dels obres dels vestidors del camp de futbol! Tal com va afirmar en l’últim ple municipal ordinari Josep Vicent Simon, regidor d’Esports i Urbanisme, les obres s’acabaran durant el mes de març. Segons el responsable, hi ha dotze operaris treballant tots els dies per a fer-ho possible. Nosaltres, de bona fe, donem tot el mes de març per veure acabades les obres (que s’havien d’allargar dos mesos i mig i ja ni recordem quant fa que havien d’estar en funcionament). El dia 1 d’abril farem una foto de com estan (i la penjarem ací) i, si les han acabades, felicitarem el regidor, prou més tard del que ens hauria agradat fer-ho, però el felicitarem.

Arxivat en: vestidors futbol poliesportiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *