Per què deu ser que costa tant acabar de fer les coses bé? Per què les obres al carrer de les Barraques i Sant Roc, que ja es van allargar massa, damunt ens deixen bunyols com els forats de les tapadores del clavegueram afonades sis cm al carrer de Sant Roc o el clot que tots patim al cantó del carrer de les Barraques i l’av. del País Valencià?

En l’últim ple el BLOC, preocupats com estem també de la política de les coses menudes, ja va preguntar a l’alcalde i el regidor d’Urbanisme sobre això i ens van assegurar que en breu es resoldria. Han passat vora dos mesos i els forats del carrer de Sant Roc estan sense arreglar (esperarem que alguna persona major caiga un bac per a solucionar-ho?).

Ara que el cas del clot del carrer de les Barraques és millor. Després de les obres, va quedar el clot original entre els dos carrers sense senyalitzar que els baixos dels cotxes van patir fins que els conductors ja se’l conegueren (el responsable, fent del defecte virtut, va dir que aprofitava d’element reductor de la velocitat!).
Després de la queixa del BLOC en el Ple demanant que s’arreglara i que, com a mínim, se senyalitzara, van posar un senyal de trànsit. Això sí, l’haurien d’haver posat cap per avall perquè el senyal indica alteró i no clot!

Uns dies després algú degué pensar que la plaqueta no es veia bé i van decidir pintar unes ratlletes grogues perquè es vera un poc més, toca!

Com podeu observar, de tros només s’hi veuen les segones ratlles, de xavo és la caiguda del clot!

Ara, els conductors ja intueixen que alguna cosa passa i passen a espaiet (que això sí que toca), fins que deixen caure el cotxe al clot dos voltes.

I finalment, tenim el resultat del conjunt. Una mostra més del tan valencià pensat i fet. Les preguntes que ens fem són diverses. Eixe bunyol es pretén que siga definitiu? Si només és una solució provisional, ho serà de veres o es convertirà en provisionalment eterna? Nosaltres continuarem insistint!